Om virksomheden

Om virksomheden

Om Brødrenes Autodele

Brødrenes Autodele A/S er grundlagt i 1989, og er 100% danskejet. Vores lager rummer reservedele til over 400 bilmodeller, fordelt på mere end 300.000 varenumre. Målet er, at hjælpe vore kunder til at finde den bedste reserve- tilbehørsdel til den rigtige pris. Her kommer vores mange kontakter med alle væsentlige producenter dig til gode.

Vore sælgers store erfaring giver dig de bedste betingelser for at træffe det perfekte valg, når du er på udkig efter reservedele og tilbehør.

For at kunne leve op til vore kunders efterspørgsler, investeres der i den nødvendige teknologi, med vores hjemmeside, vores onlinekatalog Auto-G Web til autoværksteder samt at være aktive på de sociale medier.

Vi har pt. mere end 300.000 forskellige dele til mere end 400 forskellige bilmodeller, og kan i dag tilbyde et af de bredeste sortimenter på det danske marked. Vi arbejder løbende på at udvide vort sortiment, og stiller altid høje krav om kvalitet og service til både os selv samt vores leverandører.

Historien

Brødrenes Autodele A/S blev i 1989 grundlagt af brødrene Michael og Frank Hansen.

Til at starte med lå virksomheden på Elektronvej i Greve, men i 1999 rykkede virksomheden nogle få hundrede meter over i nogle større lokaler på Geminivej 29-31, hvor Greve afdelingen stadig befinder sig i dag.

I 2008 blev vi en del af indkøbsforeningen Auto-G, som i dag er en del af Europas største Autogrossist-kæde - GROUPAUTO INTERNATIONAL. Fordelen dette giver os, kan du læse mere om i afsnittet "Auto-G Danmark".

Virksomheden drives i dag af Michael Hansen(den ene stifter), og hans 2 sønner, Morten Hansen og Andreas Hansen.

Mission og vision

Mission
Vi ekspederer ikke blot reservedele, vi hjælper vores kunder med at finde den bedste løsning til deres bil. Derudover bidrager vi til, at værksteder klarer sig godt i konkurrencen på markedet, samt skaber tilfredse og loyale kunder.

Vision
Vi vil være bilejernes første valg og værkstedernes fortrukne partner.

Værdier

Brødrenes Autodele har som virksomhed nogle kerneværdier:

Kunden i fokus
Vores kunder er vores eksistensgrundlag, derfor er vi konstant opmærksomme på deres behov. Vi går som virksomhed højt op i personlig kundebetjening, som på den måde er med til at differentiere os i forhold til vores konkurrenter.

Effektivitet og fleksibilitet
Vi går højt op i at være effektive, og vi er klar til at gøre det ekstra, det kræver for at øge kundetilfredsheden. Vi gør tingene enkelt, og vi er altid fleksible, også når det gælder levering.

Innovation
Vi arbejder på hele tiden at rykke os fremad og være first movers. Vi er forandringsparate og arbejder på hele tiden at se tingene med nye øjne. Vi tror på, at man på den måde kan skabe mere kvalitet og værdi til vores kunder.

Service
Om du kommer i vores butikker eller du får vores varer leveret, så yder vores medarbejdere altid den bedst mulige service. Vi er ikke tilfredse før, at kunden har fået det ønskede produkt i den bedste kvalitet samt serviceret med et smil på læben.

Samarbejde
Vi er et familieforetagende, og ligesom i en familie er samarbejde en vigtig del. Vi har en positivt adfærd og vi vil altid hjælpe hinanden. Vi tror på at vores humør og samarbejde er med til at give kunderne en bedre oplevelse.

Distribution

Brødrenes Autodele kan levere over 150.000 forskellige varenumre direkte fra lager.

Du kan vælge at handle lokalt i vores store butik i Greve eller du kan få varen leveret direkte til din firmaadresse minimum 5 gange dagligt på alle hverdage i Storkøbenhavn og Køge bugt området.

For at servicere vores professionelle kunder, kører de 4 friske chauffører hver 4 ture om dagen - i alt 16 gange dagligt på alle hverdage i storkøbenhavn og Køge bugt området.

Auto-G Danmark

Auto-G Danmark er en landsdækkende indkøbsforening med 48 autogrossiter i Danmark.

Auto-G Danmark er medlem af Europas største samarbejde mellem uafhængige autogrossister, GROUPAUTO INTERNATIONAL og har adgang til alle de bedste mærker på markedet til den helt rigtige pris.

Det giver os den fordel, at vi er en lokal individuel virksomhed med vores eget særpræg.

Samarbejdet har til formål at styrke vores indkøbsmuligheder, markedsføring og web-løsninger med bl.a. Auto-G Webkataloget.

Du kan læse mere på www.Auto-G.dk