- En del af groupauto international
 • AutoG
 • Autoplus
Nyheder


 • 01-09-2021 : Fabriksgaranti

  Du bevarer selvfølgelig fabriksgarantien når Autoplus servicerer din bil.Fab...

  Kilde: www.autoplus.dk

 • 18-03-2021 : Sommerdaek

  Vi har lyst til at forkæle alle Jer, vores trofaste kunder, med en konkurren...

  Kilde: www.autoplus.dk

Værdier

Brødrenes Autodele har som virksomhed nogle kerneværdier:

Kunden i fokus
Vores kunder er vores eksistensgrundlag, derfor er vi konstant opmærksomme på deres behov. Vi går som virksomhed højt op i personlig kundebetjening, som på den måde er med til at differentiere os i forhold til vores konkurrenter.

Effektivitet og fleksibilitet
Vi går højt op i at være effektive, og vi er klar til at gøre det ekstra, det kræver for at øge kundetilfredsheden. Vi gør tingene enkelt, og vi er altid fleksible, også når det gælder levering.

Innovation
Vi arbejder på hele tiden at rykke os fremad og være first movers. Vi er forandringsparate og arbejder på hele tiden at se tingene med nye øjne. Vi tror på, at man på den måde kan skabe mere kvalitet og værdi til vores kunder.

Service
Om du kommer i vores butikker eller du får vores varer leveret, så yder vores medarbejdere altid den bedst mulige service. Vi er ikke tilfredse før, at kunden har fået det ønskede produkt i den bedste kvalitet samt serviceret med et smil på læben.

Samarbejde
Vi er et familieforetagende, og ligesom i en familie er samarbejde en vigtig del. Vi har en positivt adfærd og vi vil altid hjælpe hinanden. Vi tror på at vores humør og samarbejde er med til at give kunderne en bedre oplevelse.
I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net